Ново

Кои се предностите на нашиот при-пејд енергетски мерач

2022-04-27

 На пазарот има многу при-пејд часовници со тастатура, па кои се предностите на нашите часовници со тастатура под таков конкурентен притисок.


Како прво, нашиот мерач на електрична енергија е нов тип на мерач на електрична енергија, кој може да купува енергија преку вендинг мрежата. И доверливоста е многу добра. Токенот е долг 20 бита и е шифриран.


Второï¼Нашите карактеристики многу ï¼на примерï¼Плаќање со токен од 20 цифри ï¼Аларм при ниска енергија/преоптоварување/измама. Со RS485 и оптички комуникациски функции за читање метар и поставување параметри. Отворен аларм за откривање на капакот на терминалот.


Доколку сте заинтересирани за овој производ, можете да кликнете на врската подолу за да дознаете повеќе за овој производ.

http://https://www.alibaba.com/product-detail/2022-New-Single-Phase-STS-Keypad_60787238112.html?spm=a2747.manage.0.0.557d71d2Urazio




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept